Mijn NUON en ikzelf

In de mailbox een bericht van meneer No Reply van NUON. Deze heer, vermoedelijk het resultaat van een ongewenste zwangerschap want moeder riep nog ‘NO’ maar te laat. Die naam blijkt eveneens de antwoord mogelijkheid te blokkeren.

Het is dan wel Mijn Nuon, maar NUON bepaalt wel in hoeverre en dat is dus niet ver.

Berichten van een ‘no-reply’ afzender krijgen over het algemeen niet de tijd om af te koelen in mijn mail box. Ik hoop nog op een toevoeging in de digitale prullenmand waarbij het dumpen van een email gepaard gaat met het geluid in van een professionele papier vernietiger. Beginnend met het geluid van de motor en daarna het blij makende geluid van een document dat zowel verticaal als horizontaal vernietigd wordt.

De aankondiging in de mail vermeldde de heugelijke optie dat ik mijn energie verbruik thuis kan managen. Interessant, dus doorlinken naar de website.

Inderdaad op de website van NUON had men gehoord van deze actie. Dus gebruiksnaam opgezocht, het paswoord opgezocht en na twee foutmeldingen binnen in het zenuwcentrum van de server. Aan het werk!

Mijn verbruik. Houd nu zelf eenvoudig uw verbruik bij; begin met bijhouden!

Op een scherm verschijnt: voeg meterstanden toe aan ‘mijn’ overzicht. Ik duik op handen met bril, pechlamp, potlood en papier en noteer de twee standen die het apparaat in de meterkast aangeeft.

Achter de computer begin ik de stand van elektra en gas in te voeren en in het derde vakje 0000, want ik heb geen elektra 1 en 2. Dat wordt niet geaccepteerd dus ik probeer n.v.t., ook kansloos.

Dan maar naar de veel gestelde vragen, waarbij ik opmerk dat ik liever de antwoorden zie. Uw vraag kan niet worden beantwoord. Wij adviseren u contact op te nemen met ons service nummer. Dat telefoonnummer ruikt naar een ‘callcenter’, dus wat mij betreft kan NUON, inclusief meneer No Reply, voorlopig enzovoort!

Advertenties
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: