InPRC voor overheid en gemeentes

InProcesRegieConcept ‘InPRC’

InPRC sturing software voor opdrachtgevers van facilitaire diensten en onderhoud in eigen beheer. Slimme software met goedkope hardware.

Toepassing 1: Sturingshulp met inzet van ‘scanners’ en barcodes op externe werklocaties voor het verkrijgen en registreren van actuele verstoringen en bijzonderheden. Na oplading van de data via een pc ontstaat op het dashboard in de website ‘workaround’ een veelheid van gegevens als resultaat: verblijfsregistratie, verstoringen en bijzonderheden per ruimte, per installatie, per gebouw, per periode en per jaar. Benchmarking en ‘data mining’ in het klant dashboard ten behoeve van het management. Vanuit de verstoringen en bijzonderheden rapportage kan een organisatie snel actie laten ondernemen.

Toepassing 2. Assessment van kwaliteit van opgeleverd werk op externe locaties met behulp van ‘scanners’ en barcodering. Na oplading van de data via een pc ontstaat op het dashboard in de website ‘workaround’ het totaal aan geregistreerde elementen die leiden tot lijsten met actie punten, agenda punten voor overleg met uitvoerende instanties, evaluaties van contracten en benchmarking.

Voor meer informatie mail svp naar info@cleaningworks.nl

Advertenties
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: